Tuotepalautukset

 

Halutessasi palauttaa tuotteen, toimi seuraavasti:
 

Ota yhteys myyntiin, puhelin 02 535 2500 / varaosat. Kerro palautuksen tai mahdollisen vaihdon tarve. Saat palautusta varten PALAUTUSKOODIN. Toimi puhelimitse annettujen ohjeiden mukaisesti. Palautusohjeet löytyvät myös pakkauksessa tulleiden paperien kääntöpuolelta.

HUOMIO! Sähköosille ei ole palautusoikeutta. 

  • Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityistä syytä. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 14 päivän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan meille ja LASKUKOPIO on liitettynä lähetykseen.
  • Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa ja käyttämätön.
  • Mikäli olet tilannut väärän tuotteen, tai haluat muuten palauttaa tuotteen, lähetä tavara kirjeenä tai bussipakettina. Mikäli oikein toimitettu tuote palautetaan asiakaspalautuksena, vähennämme tuotteen paluurahdin hyvitettävästä summasta.
     

Viallisen tai väärin toimitetun tuotteen palautus:

  • Ennen palautusta, ottakaa yhteyttä myyjään.
  • Palauttaessanne viallisen tai väärin toimitetun tuotteen, mainitkaa Matkahuollon henkilökunnalle, että vastaanottaja maksaa rahdin. Palautus on tällöin ns. rahtivapaa.
  • Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, lähetä tuote meille (linja-autolla) ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. Molemmissa tapauksissa tulee lähetyksen mukana AINA olla ostoksen yhteydessä saamanne laskukopio.
  • Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan laskumme sekä täyttäkää lähetyksen mukana tullut palautuslomake josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihtotoiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten.
  • Jos haluatte rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Kaikki palautukset tehtävä Matkahuollon kautta (linja-auto). Rahdin maksaa vastaanottaja.

 

Palautusosoite:


Nakkilan Pyörä ja Mopo Oy

PORI MH